fbpx

Jogi tanácsadás

A BP Legal egy Budapest központú jogi tanácsadással foglalkozó vállalkozás.

Célunk, hogy a hagyományos ügyvédi szolgáltatásoknak új keretet adjunk, és olyan modern megoldásokat nyújtsunk, ami megfelel napjaink igényeinek.

Legyen szó ingatlan adásvételről, cégalapításról vagy komplikáltabb adatvédelmi kérdésekről, felkészült ügyvédi csapatunk készséggel áll ügyfeleink rendelkezésére. Nincs olyan kérdés vagy probléma, amelyre ne létezne megfelelő jogi megoldás. A BP Legal küldetése, hogy szoros együttműködésben megtaláljuk a számodra legjobb megoldást.

A BP Legal csapata

dr. Szabó Zsuzsanna

Ügyvéd

Ügyfeleink részére jellemzően általános jogi képviseleti tevékenység keretében a gazdasági jog valamennyi területén látjuk el feladatainkat.

Jellemzően a polgári jog, a társasági jog, cégjog, szellemi alkotások joga, versenyjog, ingatlanjog, munkajog és közigazgatási jog területén dolgozunk.

dr. Novák Flóra

Ügyvéd

Elkötelezett ügyvéd. A kompromisszumok nélküli megoldások, transzparens kommunikáció és korszerű jogi szolgáltatások képviselője.

Hisz benne, hogy van igény modern és megbízható jogi szolgáltatókra, melyben az ügyfelek hatékonyan és teljes biztonságban intézhetik jogi ügyeiket.

Szesztay Péter

Üzletfejlesztési vezető

Vállalkozó, mentor és üzletfejlesztési tanácsadó. Hisz abban, hogy a különböző online marketing eszközök megfelelő alkalmazásával bármely területen működő vállalkozás hatékonyabb és sikeresebb lehet.

Szemét mindig a megoldáson tartja. Nem ismer kompromisszumot – legyen szó saját vállalkozásairól vagy ügyfelei kihívásairól.

Ujhelyi Georgina

Marketing director

 is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.

The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable

Salánki Dániel

Marketing manager

SEO projekt manager. Hisz abban, hogy a keresőoptimalizálás a legjobban megtérülő hosszú távú befektetés, hiszen hónapról-hónapra kiszámítható forgalmat lehet vele generálni.

A legkülönfélébb mozgásformák kedvelője, a marketing feladatait hátrahagyva szívesen tölti idejét az edzőteremben, jóga órán, vagy a rekortán pályán.

Miért elengedhetetlen a szakszerű jogi tanácsadás?

Talán nem is sejted, mennyire körülvesznek a mindennapokban a jogilag jelentős események: akár több szerződést megköthetsz, ha nem is írásban, gyakran szóban vagy éppen ráutaló magatartással. A jog évezredek óta velünk él, és bár az alapvető elvek sokszor a rómaiak óta változatlanok, mára egy bonyolult és összetett szabályrendszer jött létre.

Ne vessz el a jogszabályok útvesztőiben!

Az olyan törvények mellett, mint a Ptk., a Cégtörvény vagy éppen az Alaptörvény, rengeteg speciális, ágazati jogszabály létezik. Egyéb törvények mellett kormányrendeletek, miniszteri rendeletek további részletszabályokat határozhatnak meg. Főszabály alóli kivételek, kedvezmények, mentességek, valamint szigorúbb tartalmi, formai előírások egyaránt előfordulnak. Nekünk, ügyvédeknek pedig az a dolgunk, hogy a rád nézve kedvezőbb lehetőségekkel ugyanúgy tisztában legyünk, mint az esetleges buktatókkal.

Tervezz előre!

Sokszor már a heti nagybevásárlást is hasznos előre végiggondolod. Miért járnál el másképp egy ingatlan adásvétel vagy cégalapítás során? A vételár mellett más, járulékos költségek, díjak és illetékek is felmerülnek, a cégalapítás sem csak az ügyvéd munkadíjából áll. Emellett a különböző ügyintézési és eljárási határidők nem csak költség, hanem időigénnyel egyaránt járnak.

A szabályok folyamatosan változnak, ami pár hónapja még járható út volt, lehet, hogy mostanra megváltozott. Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket, a váratlan helyzeteket és a felesleges idegeskedést! Jogi tanácsadás keretében pontosan tájékoztatni fogunk a rád váró adminisztrációs és egyéb jellegű terhekről, időigényekről!

Spórolj pénzt!

Ahol illetékek és díjak van, ott sokszor kedvezményekre, akár teljes mentességre is adott a lehetőség. Fiatalok, családosok, első lakásvásárlók jelentős összegeket spórolhatnak, de akár egy frissen alapított cég esetében is lehet lehetőség az egyszerűsítésre, ezáltal a költségek csökkentésére. 

Kerüld el a buktatókat!

Hiába jársz el a legjobb tudásod szerint, vannak olyan formai követelmények, amelyek még a kifogástalan tartalommal készült dokumentumokat is érvénytelenné tehetik. És akkor nem szóltunk egy elmulasztott határidő vagy igazolás miatt kiszabható bírságokról. Egy jó ügyvéd nemcsak a költségek megtakarításában segíthet, de nem várt büntetések és más kellemetlenségek elkerülésében is hasznos tanácsokat adhat, hogy elvárásaidnak mindenben megfelelő végeredményt érhess el!

Egyszerűsítsd a saját dolgod!

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a társasági, ingatlan, szabadalmi jog és a GDPR megfelelőség területén, valamint nagy peres tapasztalattal is rendelkezünk. Ismerjük az ügyintézések menetét, a benyújtandó dokumentumok körét és minden olyan szempontot, amelyekre oda kell figyelni. Nemcsak jogi tanácsot adunk, hanem elkészítünk és benyújtunk számodra minden szükséges okiratot, közreműködünk a hivatalos szervekkel való kapcsolattartásban vagy ellátjuk képviseletedet a hatóságok előtt.

Miért válaszd a BP Legal csapatát?

Azért hoztuk létre a BP Legalt, hogy könnyen érthető és elérhető jogi segítséget nyújtsunk, amikor csak szükséged van rá.

Pontosság

Szolgáltatásainkat az előre meghatározott kereteken és határidőkön belül teljesítjük. Velünk nyugodtan tervezhetsz.

Transzparencia

Átlátható folyamatok,
előre egyeztetett és kiszámítható keretek. Pontosan azt nyújtjuk, amire szükséged van.

Profizmus

Szakmai felkészültség és sokéves tapasztalat a kiemelt jogi területeken. Nálunk biztonságban érezheted magad.

Kommunikáció

Részletes tájékoztatás, rendszeres kétoldalú kommunikáció. Velünk gördülékeny a közös munka.

Így tudunk segíteni

1

Töltsd ki és küldd el a kapcsolati űrlapot

Adj meg minden szükséges információt és elérhetőséged, majd küldd el nekünk az űrlap segítségével.

2

Felvesszük veled a kapcsolatot 48 órán belül

Munkatársunk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén.

3

Felmérjük az igényeidet és céljaidat

Az egyeztetés során, emailben vagy telefonon felmérjük miben, és hogyan tudunk segítségedre lenni.

4

Személyre szabott szolgáltatás

Felkészült szakembereink a te igényeidnek megfelelő szolgáltatást nyújtanak.

Foglalj időpontot konzultációra vagy kérj egyedi ajánlatot!

dr. Szabó Zsuzsanna

ügyvéd

A kitöltés kötelezettségmentes.

dr. Novák Flóra
Head of Legal

Elkötelezett ügyvéd. A kompromisszumok nélküli megoldások, transzparens kommunikáció és korszerű jogi szolgáltatások képviselője. Hisz benne, hogy van igény modern és megbízható jogi szolgáltatókra, melyben az ügyfelek hatékonyan és teljes biztonságban intézhetik jogi ügyeiket.